Tjöta om Inköp

AI - Framtidens bästa inköps- och logistikkollega

March 13, 2024 Sourcian Partner Season 2 Episode 10
Tjöta om Inköp
AI - Framtidens bästa inköps- och logistikkollega
Show Notes

I dagens avsnitt träffar vi Per-Olof Arnäs som berättar om den otroliga utvecklingen som sker inom AI (Artificiell Intelligens) och hur det kommer att påverka oss människor både privat men framför allt i arbetslivet. Inom inköp och logistik kommer det att finnas stora fördelar men även risker som kommer att belysas av Per-Olof i samtalet med Ted och Peter.
 
Per-Olof, med en imponerande bakgrund som sträcker sig över 35 år inom både akademi och industri, har etablerat sig som en expert på området. Hans passion för logistik, digitalisering och hållbarhet kombinerat med en unik förmåga att förklara komplexa koncept gör honom till den perfekta gästen för att diskutera AI:s framtida roll inom dessa viktiga fält. 

Per-Olof har även drivit Logistikpodden (Lyssna här) i 10 år, där han delar med sig av sina kunskaper och insikter om logistik, transport och supply chain management. 

Följ med oss i detta spännande avsnitt för att utforska potentialen och utmaningarna med AI inom inköp och logistik tillsammans med Per-Olof Arnäs.

Tack för att du lyssnar! Följ oss på sociala medier LinkedIn, Facebook och via vår webbsida www.sourcian.se.